ANTALYA / MURATPAŞA - Muratpaşa Azize Kahraman Halk Eğitimi Merkezi

Mrt

Genel Müdürümüz Cengiz METE; Daire Başkanlarımız Hüseyin KENDİRCİ, Meriç MURATHAN YİĞİTEL ve Antalya İl Millî Eğitim Müdürümüz Salih KAYGUSUZ eşliğinde Antalya Muratpaşa Azize Kahraman Halk Eğitimi Merkezimizi ziyaret ettiler.

Halk Eğitimi Merkezinde "Saç Bakımı ve Yapımı, Nevresim Takımları Dikimi, Erkek Ceket Dikimi, El ve Ayak Bakımı "  gibi açılan kurslar hakkında, Genel Müdürümüze bilgiler verildi. Öğretmen, usta öğretici ve kursiyerlerle görüşüldü; kurslar ve üretilen ürünler yerinde incelendi.

Tem

Kurslar ve meslekler hakkında aşağıdaki web sitelerinden detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz...

Haz

BİLSEK ile yaptığımız "Kişisel Gelişim ve Kariyer Merkezi" işbirliği projemiz.

Haz

Keçe ve Rölyef Sergimizi Antalya Müzesi'nde İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Sn. Recai OCAK ve misafirlerimizin katılımlarıyla açtık. Sergide emeği geçen Öğretmenimiz Gül TAPLAMACIOĞLU'na ve kursiyerlerine teşekkür ederiz. Sergimiz 30 Haziran'a kadar ziyarete açıktır.

Haz

Hayat Boyu Öğrenme Haftası kutlamaları kapsamında Yıl Sonu Sergimizi; Muratpaşa Kaymakamı Sn. Dr. Orhan BURHAN, Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Sn. Dr. Ahmet Vefa GÜLER, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sn. Yavuz KALA, ilçemizdeki kurum-okul müdürleri ve misafirlerimizin katılımlarıyla açtık.

Sergimiz 15 Haziran'a kadar Cam Piramit'te ziyarete açık kalacaktır. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz..

Haz

Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinlikleri kapsamında Şehit Gültekin Kubilay Atik İlkokulu öğrencilerinin sanat ve estetik zevklerini geliştirmek, öğrencilerin güzel sanatlara olan ilgilerini artırmak amacıyla Taş Boyama etkinliği yaptık. Etkinlikte emeği geçen Öğretmenimiz Sema KIRKA'ya ve okul personeline teşekkür ederiz.

Haz

Hayat Boyu Öğrenme Haftası kutlamaları kapsamında Namık Kemal Ortaokulu öğrencilerine "Etkili ve Hızlı Okuma" ile "İletişim Yöntem ve Teknikleri" kurslarımızı tanıttık. Etkinlikte emeği geçen Öğretmenimiz Özlem ÖZGÜL'e ve okul personeline teşekkür ederiz.

Haz

Hayat Boyu Öğrenme Haftası kutlamaları kapsamında Namık Kemal Ortaokulu öğrencilerine geleneksel Türk el sanatlarımızı tanıtmak amacıyla Ebru çalışması yaptık. Etkinlikte emeği geçen Öğretmenimiz Gülay ATEŞ'e ve okul personeline teşekkür ederiz.

Haz

Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinlikleri kapsamında Şehit Gültekin Kubilay Atik İlkokulu öğrencileriyle Mis Sabun Üretimi etkinliği yaptık. Etkinlikte emeği geçen Öğretmenimiz Zakine BAMBAL'a ve okul personeline teşekkür ederiz.

Haz

Hayat Boyu Öğrenme Haftası kapsamında Antalya Lisesi spor salonunda öğrencilere savuna sporları hakkında bilgilendirme yaparak judo ve tekvando kurslarının tanıtımını yaptık. Tanıtımda emeği geçen öğretmenlerimize ve okul personeline teşekkür ederiz.

Haz

Hayat Boyu Öğrenme Haftası kutlamaları kapsamında Metin Nuran Çakallıklı Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileriyle resim sergisi açtık.

Sergi 7 Haziran'a kadar Metin Nuran Çakallıklı Anadolu Lisesinde ziyarete açıktır.

Haz

Hayat Boyu Öğrenme Haftası kutlamaları kapsamında Öğretmenimiz Sülbiye ERSOY, Namık Kemal Ortaokulu öğrencileriyle sıfır atık etkinlikiği gerçekleştirdi. Etkinlik kapsamında öğrenciler atık malzemelerden çeşitli ürünler yaptılar. Etkinlikte emeği geçen öğretmenimize ve okul personeline teşekkür ederiz.

May

Bu yıl ikinci kez kutlanacak olan Hayat Boyu Öğrenme Haftasının açılışı yarın yapılacak.

May

Lise mezunları için, Yaz Dönemi Destekleme ve Yetiştirme kurslarımız başlıyor. Kurslarımıza üniversite sınavlarına hazırlanmak isteyen lise mezunları başvurabilir.

Açık Öğretim Lisesinde öğrenim gören (henüz mezun olamamış) öğrenciler ise Destekleme ve Yetiştirme Kursları'na örgün eğitim okullarında katılabilirler.

May

Halk eğitimi merkezleri değerlendirme toplantısı, hayat boyu öğrenmeden sorumlu İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sayın Yavuz KALA Başkanlığında yapıldı. Toplantıya Antalya'daki 20 Halk Eğitimi Merkezi Müdürü katıldı.